Νέα

Καλώς ήρθατε στη σελίδα υποστήριξης Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων. Το ανέβασμα του υλικού ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί προσεχώς ως προς τον κύριο όγκο του σε όλες τις θεματικές. Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις αναρτήσεις νέου υλικού.

Eάν επιθυμείτε να συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα εκπαιδευτικό υλικό που γνωρίζετε ή διαθέτετε, παρακαλώ όπως αποστείλετε το/τα σχετικό/ά link/s στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν είστε εκπαιδευτικός σχολείου της Αν. Θεσσαλονίκης κι επιθυμείτε κάποιο υλικό, που δεν έχει ακόμη αναρτηθεί, για το Πολιτιστικό Πρόγραμμα που υποβάλλατε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Χαρίκλεια Τερζητάνου, Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Δ/νσης Π.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946119689